kg_yetkili_ic_tesisat_firmalariyla_bulustu.png

Kayserigaz Yetkili İç Tesisat Firmalarıyla Buluştu

Kayserigaz, 91 yetkili iç tesisat firmasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, yılın ilk yarısı değerlendirildi ve yaz aylarında artan iç tesisat kurulumlarında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler verildi.

Türkiye’nin en büyük dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin iştiraki Kayserigaz, Kayseri’de bulunan yetkili iç tesisat firmaları ile bir araya geldi.

Toplantıda, Kayserigaz iç tesisat yöneticileri, yaz aylarında yoğunlaşan iç tesisat kurulumu ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri anlattı, doğal gazın verimli ve güvenli kullanımı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

91 yetkili iç tesisat firma temsilcilerinin Kayserigaz Genel Müdürlük Binası’nda ağırlandığı toplantıda, yılın ilk yarısında gerçekleşen iç tesisat işlemleri de değerlendirildi.  Kayserigaz 2022 ilk yarısında yaklaşık 29 bin adet işlem gerçekleşti. Gerçekleşen iç tesisat işlemleri değerlendirilerek hizmetin kalitesinin artırılması için alınacak tedbirler ve aksiyonlar belirlendi. Ayrıca, iş süreçlerinin daha da iyileştirilmesi için firma temsilcileri ile birlikte atılabilecek adımlar da görüşüldü.

Kayserigaz yetkili iç tesisat firma listesine internet sitesinden ulaşılabilir. https://www.kayserigaz.com.tr/ic-tesisat-yetkili-firmalar